Het klantverhaal van Bioclimatic

Als je je in een nichemarkt bevindt en te maken hebt met langdurige besluitvormingsprocessen, sta je voor een uitdaging. Dat geldt ook voor Bioclimatic. De uitdaging is om de juiste personen te bereiken binnen deze processen, waarbij we ons richten op diverse personen bij elke klant die overtuigd moeten worden. Dat is nogal een klus!

Maar geen uitdaging is te groot voor LUID!.

Logo van Bioclimatic

Bioclimatic, hét bedrijf dat zich richt op duurzaam desinfecteren. Met hun producten helpen ze diverse industrieën om lucht, water en oppervlakten te desinfecteren. Van standaardoplossing tot maatwerk desinfectiesystemen, installatie en onderhoud. Ze hebben het allemaal!

Onze missie

Kwalitatief verkeer naar de website, waarbij we bezoekers stimuleren om een whitepaper/ productblad te downloaden of het contactformulier in te vullen. We willen de juiste doelgroep aanspreken. Mensen die zien wat Bioclimatic te bieden heeft en denken:

‘’Ja, dit is het!’’.

Whitepaper van Bioclimatic

De oplossingen die we voor Bioclimatic inzetten

Google Ads
(SEA)

Linkedin Ads

SEO

Nieuwsbrief

Marketingdata
en Analytics

Conversie
Optimalisatie

En kijk eens naar de resultaten!🤩

Elk kwartaal versturen we een nieuwsbrief voor Bioclimatic. Zo blijven zij in contact met bestaande klanten. Wat dat oplevert? Door de nieuwsbrief is de omzet bij bestaande klanten gestegen.

Soms schrik je wel eens van een resultaat. Zoals het verkeer op de website dat tussen 1 januari 2023 en 1 juli 2023 gedaald is ten opzichte van het jaar daarvoor. Maar kijken we verder dan zien we juist positieve ontwikkelingen, zoals:

  • Het bouncepercentage van Google Ads is met 18% gedaald
  • Het conversiepercentage van organisch verkeer is met 16% toegenomen
  • En ook het totaal aantal conversies is gestegen

Dat is dus wat er gebeurt als je je focust op de kwaliteit van het verkeer in plaats van de kwantiteit. Enkel meer verkeer op zichzelf is niet voldoende om meer conversies te bereiken. Het draait om het genereren van de bezoekers die bereid zijn actie te ondernemen.

Maar het beste compliment komt van Bioclimatic zelf. Een prachtige beoordeling en een quote die klinkt als muziek in onze oren:

Beoordeling van Bioclimatic over LUID!
”LUID! is een kleiner bureau waardoor het heel makkelijk praten is, dus het voelt een beetje als een verlengstuk van het bedrijf.”

Word jij ons volgende klantverhaal?

Klaar om je online doelen te behalen? Mooi! Vul snel het contactformulier in en we nemen contact met je op.