Wij zijn LUID!
{niet irritant}
nouja, héél soms dan…

Raad eens welke afdeling binnen een bedrijf standaard het meest geluid maakt. Precies: de marketingafdeling. Vandaar de naam LUID!. Want herrie maken en de boel opschudden doen we met alle plezier. Het liefst samen met jou.

Yup, je leest het goed. Bij LUID! moet je aan de bak! Jij bent namelijk expert binnen jouw vakgebied en wij weten dan weer (bijna) alles van online tools en strategieën. Zo bereiken we stapsgewijs, op een slimme manier jouw doelen.

Nog even over doelen. Die mogen best scherp, pittig en eigenwijs zijn. Zo is LUID! zelf ook ontstaan. Werken onder een baas volgens een vast stramien, nouja laten we het zo zeggen, dat beviel niet zo goed. In het diepe springen en er gewoon voor gáán dan weer wel.

LUID! team

Ondernemen is je grens opzoeken, nieuwe wegen ontdekken. Zeker online. Als je niet durft te shinen, dan mis je de boot. Het gaat hierbij altijd om de balans tussen lef tonen en realistisch zijn. Gewoon maar iets testen versus diep in de cijfers duiken. Berekenend ontdekken of iets werkt. En als het niet werkt, zeggen we dat ook. Meteen.

Het allermooiste van online is dat het continu verandert, verfijnt en verbetert. Elke dag. Het daagt je uit om altijd je kennis up-to-date te houden. Bij LUID! zijn we nogal verzot op kennis vergaren. Nóg leuker vinden we het om die vers vergaarde kennis te delen in een van onze trainingen. Want zodra jij beter snapt hoe een marketingtool in elkaar steekt, krijg je er meer plezier in. En plezier, betaalt zich altijd uit!

Bedrijven waar we al voor werken

Logo van Bioclimatic

Wij zijn LUID!

(*luid (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
1 zeer hoorbaar, hard klinkend: luid praten; luid en duidelijk zo dat iedereen het hoort en begrijpt)

Kijk, de Dikke van Dale snapt het. Onze manier van werken is luid en duidelijk, zodat iedereen het hoort en begrijpt. Wij praten geen marketings, maar gewoon Nederlands -en Engels als dat zo uitkomt-. In elk geval houden we de dingen simpel. Maken we online marketing transparant en toegankelijk, omdat je dan samen échte resultaten boekt.

Dat samenwerken doe je met deze LUID!jes 🙌🏻

Arjan Griffioen
Arjan GriffioenEigenaar
Naoras Othman
Naoras OthmanOnline Markteer
Linda Hoogendijk
Linda HoogendijkOnline Marketeer
Chantalle Okhuijsen
Chantalle OkhuijsenOnline Marketeer

Samen zijn we sterker

Samen zijn we sterker


LAAT JE HOREN! 📢

Heb je een vraag, zie je wel brood in een samenwerking of móét je echt meedoen met onze squatchallenge? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.