Een online marketing training volgen

Omdat succes begint bij weten wat je doet

Het blijft toch allemaal een beetje ver-van-je-bed-show, dat online marketing. Maar stiekem wil je er toch wel iets meer van weten. Dat maakt je werk namelijk zoveel makkelijker. En vooral: leuker! Want zeg nu zelf; hoe tof is het om met je bedrijf te groeien en te weten ‘daar heb ik aan bijgedragen!’

Daarom een training volgen

Blijf up-to-date in een
snel veranderde markt

Blijf up-to-date in een snel veranderde markt

Weet wanneer welk online
marketingmiddel het effectiefst is

Weet wanneer welk online marketingmiddel het effectiefst is

Weet wat jouw
marketing oplevert

Weet wat jouw marketing oplevert

Ontdek hoe je je marketing
nóg slimmer inzet

Ontdek hoe je je marketing nóg slimmer inzet

Herken kansen om op
in te spelen met marketing

Herken kansen om op in te spelen met marketing

Ga zelf aan de slag met
jouw online marketing

Ga zelf aan de slag met jouw online marketing

LUID! is specialist in training geven

Vroegâh was marketing simpel: gewoon keihard krijsen dat je de beste bent. Helaas, helaas, dat werkt niet meer. Nu zit je te pielen met een advertentiecampagne inrichten en zweer je bij een aantrekkelijk LinkedIn-profiel. Alleen tja, hoe dóé je dat?

online marketing training

Gelukkig valt het allemaal wel mee. Als je het tenminste goed uitgelegd krijgt. Bij LUID! houden we de dingen graag simpel. Zelfs als het -stiekem- een beetje ingewikkeld is.

We hebben praktische trainingen samengesteld waarmee je na afloop direct aan de slag kunt.

Zo vergroot LUID! jouw kennis

1.

De training die bij je past
Allereerst onderzoeken we waar jouw behoefte ligt. Wat wil je leren en waarom? Samen bekijken we welke training het best daarop aansluit.

2.

De vorm die bij je past
En dan, ga voor je een 1-1-traject of zie je er wel brood in om je gehele afdeling te trainen? Dat bespreken we in een telefonisch voorgesprek.

3.

Live training, online of op locatie
Ook belangrijk: hoe wil je de training volgen. Relax bij jou op kantoor of stap je liever uit je dagelijkse omgeving en kom je naar een van onze trainingsruimtes? -de koffie is goed😉- Of kies je voor maximale flexibiliteit van een online training. Alles kan, jij bepaalt!

4.

Ondersteuning
Vol energie rol je de training uit. Superinteressant! Maar wat wij ook belangrijk vinden is dat je iets met de training gaat dóén. Daarom helpen we je, indien gewenst, op weg.

5.

Evaluatie
Natuurlijk vinden we het leuk om te horen hoe enthousiast jij bent. Nog liever horen we als je iets mist in de training. Niet voor niets is ons motto: ‘Be better than you were yesterday’.

Luid meedenken?

Benieuwd hoe je doelgericht jouw marketingskills vergroot? Vul het contactformulier in en dan nemen we contact met je op.