SEO

OMDAT ZICHTBAAR VINDBAAR IS

Je staat te popelen om jouw product of dienst te delen met de mensen die daar blij van worden. Dan is het wel handig als je ook te vinden bent. Zoekmachine optimalisatie (SEO) helpt je daarbij.

Daarom SEO

Hogere positie in Google

Betere online zichtbaarheid

Gratis bezoekers via Google

Bereik mensen die zoeken
naar jouw product

Bereik mensen die zoeken naar jouw product

Vergroot het vertrouwen van
jouw potentiële klant

Vergroot het vertrouwen van jouw potentiële klant

Belangrijk voor groei
op lange termijn

Belangrijk voor groei op lange termijn

LUID! is specialist in SEO

“Ik wil hoger in Google, kunnen jullie LUID!jes daarbij helpen?” Nou en of we dat kunnen. SEO is inderdaad een perfect middel om hoger in Google te komen. Alleen voor we naar je website scheuren, eerst even dit: waarom wil je eigenlijk hoger komen in Google?

SEO

SEO is middel, een onderdeel binnen jouw gehele online marketingstrategie, geen doel op zich. Want als jij keurig op pagina 1 staat te shinen, maar jouw doelgroep is nog helemaal niet klaar om te kopen, tja dan gebeurt er… niks. Tenminste, als je daarnaast niet de rest van je marketing hierop aansluit.

Daarom kijken we bij LUID! altijd hoe SEO binnen jouw strategie past. Hoe het werkt, versterkt en dus scoort. Dát noemen wij nou slimme marketing.

Zo helpt LUID! je met SEO

1.

Zoekwoordenonderzoek
SEO is alleen effectief als je weet waar je doelgroep op zoekt en met welke woorden jij scoort. Dat pluizen wij voor je uit in een zoekwoordenonderzoek.

2.

Strategie
Samen bekijken we hoe SEO in jouw huidige strategie past. En natuurlijk of dat beter en efficiënter kan.

3.

On-site optimalisatie
Hoe zit het eigenlijk met je huidige website? Wij zoeken het voor je uit, doen verbetering en leveren een technisch rapport met verbeteringen voor je webbouwer. Zo heb jij een website waar Google blij van wordt!

4.

Content creëren
Google is verzot op kakelverse content. Dus werk aan de winkel! Wij helpen jou met nieuwe content te creëren, waarmee je scoort!

5.

Rapporteren
We hebben samen iets bedacht, maar werkt dat ook? Dat bespreken we maandelijks in een videocall. Zo weet je precies waar je aan toe bent, wel zo fijn.

Luid meedenken?

Benieuwd hoe SEO de liefde tussen Google en jouw bedrijf versterkt? Vul het contactformulier in en dan nemen we contact met je op.