Display Advertising

OMDAT JIJ MAG OPVALLEN

Is het niet in woorden uit te drukken hoe fantastisch jouw product of dienst is? Dan gebruiken we toch gewoon beeld! Met display advertenties laat jij aan het grote publiek zien wat je te bieden hebt.

Daarom Display Advertising

Vergroot je
naamsbekendheid

Vergroot je naamsbekendheid

Bereik de mensen
die jij wil

Bereik de mensen die jij wil

Nieuw product of
dienst introduceren

Nieuw product of dienst introduceren

Stuur meer verkeer
naar je website

Stuur meer verkeer naar je website

Terugwinnen van
verloren klanten

Terugwinnen van verloren klanten

Advertenties afgestemd
op jouw huisstijl

Advertenties afgestemd op jouw huisstijl

LUID! is specialist in display advertising

Bij display advertising worden de advertenties, ook wel banners, op allerlei verschillende websites en sociale netwerken geplaatst. Zo bereik je het overgrote deel van alle internetgebruikers. En dus zeker ook jouw potentiële klanten.

display advertising

Maar naast nieuwe klanten is het ook mogelijk om je te richten op verloren klanten of websitebezoekers. Dit noemen we retargeting advertenties. Want het zou natuurlijk zonde zijn als je deze mensen kwijtraakt. Terwijl ze alleen een kleine reminder nodig hebben van jouw bedrijf. Een klein duwtje in de goede richting!

Er zijn vele manieren om display advertenties in te zetten. Waaronder stilstaand beeld of video’s. Maar ook bewegende animaties zijn mogelijk. Welk type beeld je kiest is afhankelijk van je doelen. De LUID!jes denken met je mee waar jouw kansen liggen.

Zo helpt LUID! je met Display Advertising

1.

Intake
Laten we beginnen bij het begin: wat wil je bereiken met display advertising? Wat is je budget en wie wil je bereiken?

2.

Strategie
Nu we je doel weten, checken we of dat ook realistisch is. Gouden bergen verkopen houden we niet van. Ondersteunen bij het creëren van die gouden bergen dan weer wél! Dus: hoe past display in jouw huidige strategie? En, kan dat beter en efficiënter?

3.

Opzetten campagne
Dan het állerleukste: de campagne opzetten. Afgestemd op jouw wensen en budget richten we je display advertenties in en zetten we alles op scherp. Kom maar doorrrr met die websitebezoekers!

4.

Onderhoud
Elke maand werken we een vooraf afgesproken aantal uur aan je campagnes. Op deze manier houden we ze scherp, up-to-date en blijven de kosten zo laag mogelijk.

5.

Rapporteren
We hebben samen iets bedacht, maar werkt dat ook? Dat bespreken we maandelijks in een videocall. Zo weet je precies waar je aan toe bent, wel zo fijn.

Luid meedenken?

Benieuwd hoe jij opvalt met display advertenties? Vul het contactformulier in en dan nemen we contact met je op.