Online strategie

Omdat alles elkaar onderling versterkt

Een sprankelende advertentiecampagne leidt je doelgroep naar je landingspagina. Daar staat een superinteressant e-book. Na het downloaden volgt automatisch vanuit marketing automation een messcherp aanbod. Bám, weer een lead erbij! Dat doet een ijzersterke online strategie.

Waarom een slimme online strategie

Behaal je online doelstellingen

Behaal je online
doelstellingen

Onderscheiden van je concurrentie

Onderscheiden van
je concurrentie

Samenwerking tussen alle marketing inspanningen

Samenwerking tussen alle
marketing inspanningen

Concrete plannen in plaats van losse acties

Concrete plannen in
plaats van losse acties

Weet waar te optimaliseren voor nog beter resultaat

Weet waar te optimaliseren
voor nog beter resultaat

Voorkom tijd- en geldverspilling

Voorkom tijd-
en geldverspilling

LUID! als jouw strategisch partner

Als je fit wilt worden, ga je naast meer bewegen ook gezond eten. Logisch, want dat versterkt elkaar. Bij online marketing werkt het net zo. Zet je alle tools en ideeën los van elkaar in, dan is je resultaat 💩. Maar laat je al je marketingmiddelen op de juiste manier met elkaar communiceren, dan wordt 1+1 ineens… 5!

online marketing strategie

En wat dat precies is, dé perfecte strategie, dat hangt helemaal van jouw bedrijf af. Van je doelen en je beschikbare budget. Hoe de vlag er ook bij hangt, er is altijd een eerste, slimme stap die je kunt zetten.

Die eerste stap bedenken wij graag met je. De mix van diepgaande online kennis met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven maakt ons een slim strategisch partner. En ja, slim is in deze ook eigenwijs. Want om écht op te vallen en te groeien, moet je boven het maaiveld durven uitsteken.

Zo helpt LUID! je aan een slimme online strategie

1.

Nulpunt
Om te weten waar je naartoe wilt, is het eerst belangrijk om te bepalen waar je nu staat. Wat doe je al aan online marketing? En met welk resultaat?

2.

Doelen
Nu je weet waar je staat, bespreken we waar je naartoe wilt. Wat wil je bereiken en waarom? Samen bekijken we of je doelen enerzijds realistisch en anderzijds niet te bescheiden zijn. Vanuit daar bepalen we samen jouw eerste stap.

3.

Hoe dan?
Je doelen staan op scherp. Dan het praktische stuk: Hoe gaan we jouw doelen bereiken? Welke online tools zetten we in. En, hoe laten we die tools onderling met elkaar communiceren? Weet je nog, 1+1 is 5 enzo.

4.

Naar de praktijk
De strategie is helder. Het is tijd om onze gave plannen uit te rollen. We koppelen de slimste marketingtools met elkaar. Advertentiecampagnes richten we in. Landingspagina’s ontwikkelen we. E-mailflows zetten we op en we leggen vast hoe jij die verse leads kan opvolgen.

5.

Rapporteren
We hebben samen iets bedacht, maar werkt dat ook? Natuurlijk zorgen we dat alles gemeten wordt, zodat we de resultaten zien. Die bespreken we maandelijks met je in een videocall én we bedenken waar we bijsturen. Zo weet je precies waar je aan toe bent, wel zo fijn.

Luid meedenken?

Benieuwd welke fantastische strategie er in jouw bedrijf verborgen zit? Vul het contactformulier in en dan nemen we contact met je op.