GOOGLE ADS (SEA)

Alleen betalen voor relevante bezoekers

Hoe fijn is het dat je zélf kunt bepalen waar en wanneer je zichtbaar bent in Google. En dat helemaal afgestemd op jouw doelgroep. Zo weet je zeker dat je alleen betaalt voor mensen die echt interesse hebben in jouw product of dienst. Nice!

Daarom SEA

Geef je online
resultaten een boost

Geef je online resultaten een boost

Direct zichtbaar
bij jouw doelgroep

Direct zichtbaar bij jouw doelgroep

Mogelijk voor
ieder budget

Mogelijk voor ieder budget

Betaal alleen voor
relevante bezoekers

Betaal alleen voor relevante bezoekers

Controle over waar en
wanneer je zichtbaar bent

Controle over waar en wanneer je zichtbaar bent

Krijg inzicht in het
gedrag van jouw bezoekers

Krijg inzicht in het gedrag van jouw bezoekers

LUID! is specialist in SEA

Met Google Ads ben jij de baas over je zichtbaarheid én wat je eraan uitgeeft. Daarbij zijn advertentiecampagnes supereffectief en efficiënt. Mits… je alles goed inricht natuurlijk! En, heel eerlijk, da’s best even puzzelen.

Google Ads

Maak het jezelf daarom gemakkelijk en laat de LUID!jes dat voor je doen. Dankzij onze jarenlange ervaring als Google Partner weten we precies hoe we voor jou de kosten per klik zo laag mogelijk houden. Hierbij focussen we op het aantal aanvragen dat je ontvangt in plaats van het aantal bezoekers.

Want zeg nou zelf: geld uitgeven is toch alleen leuk als het iets oplevert?

Zo helpt LUID! je met SEA

1.

Intake
Laten we beginnen bij het begin: wat wil je bereiken met SEA? Wat is je budget en waar en wanneer wil je zichtbaar zijn?

2.

Strategie
Nu we je doel weten, checken we of dat ook realistisch is. Gouden bergen verkopen houden we niet van. Ondersteunen bij het creëren van die gouden bergen dan weer wél! Dus: hoe past SEA in jouw huidige strategie? En, kan dat beter en efficiënter?

3.

Opzetten campagne
Dan het állerleukste: de campagne opzetten. Afgestemd op jouw wensen en budget richten we je Google Ads account in en zetten we alles op scherp. Kom maar doorrrr met die aanvragen!

4.

Onderhoud
Elke maand werken we een vooraf afgesproken aantal uur aan je campagnes. Op deze manier houden we ze scherp, up-to-date en blijven de kosten per klik zo laag mogelijk.

5.

Rapporteren
Samen hebben we iets bedacht, maar bevalt het ook? Dat bespreken we maandelijks in een call. Zo kun je altijd je strategie en budget aanpassen, wel zo fijn.

Luid meedenken?

Benieuwd hoe jij met SEA effectief en efficiënt nieuwe aanvragen binnensleept? Vul het contactformulier in en dan nemen we contact met je op.